SMART KIDS 930X122

cod portocaliu

UPDATE: METEOROLOGII ANUNȚĂ COD PORTOCALIU ÎN ARGEȘ

UPDATE: Avertizarea cod portocaliu a fost extinsă și pentru localitățile Câmpulung, Rucăr, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Corbeni, Lerești, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Mușătești, Poienarii de Muscel, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Arefu, Cetățeni, Vlădești, Bughea de Jos, Dragoslavele, Bughea de Sus, Valea Iașului, Boteni, Brăduleț, Sălătrucu, Mioarele, Hârtiești, Nucșoara, Cicănești, Albeștii de Muscel și Dâmbovicioara. 

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

Avertizarea este valabilă între orele 14 și 15, informează Administrația Națională de Meteorologie. 

La ora 13:15 a intrat în vigoare un cod portocaliu de tip nowcasting valabil pentru zona de munte înaltă a județului Argeș (peste 1.800 de metri altitudine).

Citiți și: Investiție majoră în munții Făgăraș!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, se vor semnala ploi torențiale care vor cumula local 35…40 l/mp și izolat chiar 50 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină de mici dimensiuni.

Codul portocaliu va expira la ora 14:30.

Amintim că întreg județul Argeș se află sub cod galben de vreme severă astăzi, între orele 12 și 22, meteorologii anunțând ploi torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină (AICI, subiectul pe larg).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3