Donaris 930 x 122

cod portocaliu

UPDATE: METEOROLOGII ANUNȚĂ COD PORTOCALIU ÎN ARGEȘ

UPDATE: Avertizarea cod portocaliu a fost extinsă și pentru localitățile Câmpulung, Rucăr, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Corbeni, Lerești, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Mușătești, Poienarii de Muscel, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Arefu, Cetățeni, Vlădești, Bughea de Jos, Dragoslavele, Bughea de Sus, Valea Iașului, Boteni, Brăduleț, Sălătrucu, Mioarele, Hârtiești, Nucșoara, Cicănești, Albeștii de Muscel și Dâmbovicioara. 

Citiți și: Codul galben de vânt s-a transformat în cod portocaliu. Nordul Argeșului vizat

Avertizarea este valabilă între orele 14 și 15, informează Administrația Națională de Meteorologie. 

La ora 13:15 a intrat în vigoare un cod portocaliu de tip nowcasting valabil pentru zona de munte înaltă a județului Argeș (peste 1.800 de metri altitudine).

Citiți și: Cod portocaliu de inundații în Argeș!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, se vor semnala ploi torențiale care vor cumula local 35…40 l/mp și izolat chiar 50 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină de mici dimensiuni.

Codul portocaliu va expira la ora 14:30.

Amintim că întreg județul Argeș se află sub cod galben de vreme severă astăzi, între orele 12 și 22, meteorologii anunțând ploi torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină (AICI, subiectul pe larg).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441