Donaris 930 x 122

campulung

UPDATE: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ

UPDATE (28 IUNIE): În urma administrării probatoriului, bărbatul de 27 de ani a fost prezentat în faţa instanţei, primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Celălalt bărbat reţinut, de 45 de ani, a primit control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Bărbatul reţinut ieri de către IPJ Vâlcea, în urma activităţilor desfăşurate în aceeași cauză, (30 de ani din Ștefănești), a primit control judiciar. 

Citiți și: Spectacol de hoție la Argeș Mall! Puștiul maestru care a uimit securitatea!

De asemenea, încă doi bărbaţi, de 28 şi de 31 de ani, ambii din Ştefăneşti, sunt cercetaţi sub control judiciar. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi tragerea la răspundere a autorilor.”, a transmis astăzi Poliția Argeș.

UPDATE 2: Poliția Argeș transmite că, la finalul audierilor de astăzi, doi bărbați, în vârstă de 27 și, respectiv, de 45 de ani (ambii din orașul Ștefănești) au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Cei doi vor fi prezentați mâine Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Exclusiv. Imagini absolut dramatice cu accidentul mortal din Argeș!

”Polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor un autoturism, precum şi alte bunuri susceptibile a fi fost folosite sau a proveni din infracţiuni. Valoarea bunurilor recuperate de polițiști depășește 20.000 de lei.”, precizează sursa citată.

În total, 11 persoane au fost audiate la sediul Poliției municipiului Câmpulung.

UPDATE 1: Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Argeș, precizează într-o declarație pentru ePitești că ”cele 10 persoane au fost duse la Poliția municipului Câmpulung pentru audieri. Au fost ridicate bunuri de interes și urmează a se dispune indisponibilizarea unui autoturism Ford. Este posibil ca acțiunea să se extindă și pe raza județului Vâlcea și să mai fie aduse persoane la audieri.”

Una dintre societățile comerciale din care suspecții ar fi furat bunuri i-ar aparține unui membru al familiei primarului comunei argeșene Stâlpeni, Gabi Șerbănoiu.

Poliţiştii din Câmpulung Muscel și ai Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române fac la această oră 12 percheziţii domiciliare în județele Argeș, Dâmbovița și Olt, la locuințele unor persoane bănuite de infracțiuni contra patrimoniului.

Perchezițiile au loc sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tăinuire și complicitate la furt.

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie-iunie 2018, suspecții ar fi pătruns prin efracție în societăți comerciale din Argeș, Dâmbovița și Olt, de unde ar fi sustras diverse bunuri. Prejudiciul este estimat la peste 50.000 de lei.

10 persoane vor fi duse la sediul Poliției Câmpulung pentru audieri.

La percheziții participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Inspectoratul de Poliție Județean Argeș. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3