Donaris 930 x 122

caniculă

UPDATE: PRAG CRITIC, DEPĂȘIT. ALERTĂ METEO

UPDATE (ORA 10): Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare. 

Citiți și: Vremea a luat-o razna! Temperaturi de 16 grade în plină iarnă

Pe parcursul zilei de astăzi, 1 iulie 2019, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, local caniculară după-amiază în Moldova, în zonele de câmpie din Crișana, Banat, Oltenia și Muntenia, în sud-vestul și centrul Transilvaniei și în partea continentală a Dobrogei, unde temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 34 și 37 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat și indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

Marți, 2 iulie, vremea va fi caniculară și disconfortul termic accentuat în cea mai mare parte a țării. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități, iar în zonele de câmpie și podiș se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 35…37 de grade.  

Citiți și: Cod portocaliu în Argeș. Temperaturi de foc și vijelii puternice

Vremea în întreaga țară, inclusiv în județul Argeș, va redeveni călduroasă începând de astăzi, 1 iulie 2019, ba chiar caniculară în zonele de câmpie și podiș. Disconfortul termic în aceste zone va fi unul accentuat, atenționează Administrația Națională de Meteorologie. Indicele temperatură-umeazeală va depăşi pragul de 80 de unităţi.

Vom avea parte de un cer mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime ale zilei se vor încadra între 29 și 36 de grade Celsius.

Și la noapte va fi cald, cu minime termice care vor depăși 20 de grade, pe alocuri urmând să se atingă chiar și 25 de grade.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441