New Profesional Consult 930 x 122

ambulanta

(UPDATE) PRIMĂRIA PITEȘTI REACȚIONEAZĂ ÎN CAZUL ANGAJATEI CĂREIA I S-A FĂCUT RĂU DE LA DEZINFECTANT

(UPDATE ORA 18:05) „În legătură cu incidentul nedorit petrecut în după amiaza acestei zile la sediul Direcției de Taxe și Impozite a Primăriei Municipiului Pitești, facem următoarele precizări:

Citiți și: Angajare pe perioadă nedeterminată la Primăria Pitești

Colega noastră, în vârstă de 52 de ani, a acuzat o stare de rău și a fost anunțat Serviciul de Ambulanță, care a sosit la fața locului și i-a acordat primele îngrijiri. Ulterior, a fost dusă la spital, în acest moment fiind în stare bună.

O echipă de specialiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a inițiat o verificare în acest caz, din primele informații rezultând că starea de rău ar fi fost cauzată de folosirea în exces a unei substanțe pentru dezinfecție.

Citiți și: Noi angajări la Primăria Pitești. Salariul este de minimum 3500 de lei

Facem precizarea că doamna în cauză lucrează cu publicul, fiind inspector la unul dintre ghișeele Direcției de Taxe și Impozite, unde afluxul de cetățeni este foarte mare.

În contextul actualei epidemii Covid – 19, măsurile de prevenție impun folosirea frecventă a substanțelor cu rol dezinfectant, persoanele cu sensibilitate mărită la acestea putând avea relații adverse.

Produsul folosit în incinta unității se numește Bionet SP Sanidor și este avizat de Comisia Națională pentru Produse Biocide a Ministerului Sănătății. Dezinfectantul de contact gata preparat, incolor, cu miros aromatizat este utilizat la curățirea și dezinfectarea suprafețelor”, comunică Primăria Pitești. 

(UPDATE ORA 16:15) „Femeia a fost sensibilă la un element din substanța de dezinfectare cu care își curăța biroul. În vârstă de 52 de ani, fără probleme deosebite, femeia a fost transportată la spital de echipajul SAJ (n.r. – Serviciul de Ambulanță Județean), care i-a acordat și îngrijiri medicale”, precizează ISU Argeș. Echipajul CBRN nu a constatat probleme.

Detașamentul de Pompieri Pitești intervine la această oră cu o autospecială CBRN și un echipaj cu ambulanță SMURD la Primăria Pitești, pentru o femeie cu stare de rău.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, „este posibil ca dezinfectarea spațiilor să îi fi provocat femeii o reacție adversă”.

Conform sursei citate, femeia se află acum într-o ambulanță a Serviciului Județean de specialitate și primește îngrijiri medicale, iar echipajul CBRN face cercetări la fața locului. (Foto: descriptiv) 

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441