EcoMoto 930×122

carbonizat

UPDATE – RĂZBOIENI: BĂRBAT GĂSIT CARBONIZAT

UPDATE 2: Bărbatul decedat avea 90 de ani, precizează ISU Argeș. 

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

UPDATE 1: Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, incendiul s-a manifestat în dormitorul apartamentului, acolo unde, imobilizat la pat din cauze medicale, se afla bărbatul găsit de pompieri carbonizat. Soția bărbatului era plecată de acasă în momentul izbucnirii incendiului. Vârsta victimei încă nu ne-a fost comunicată. 

Pompierii au stins incendiul, a cărui cauză urmează să fie stabilită. 

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

La fața locului au intervenit echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă și cu o autoscară mecanică și un echipaj cu ambulanță SMURD. 

Acum – Războieni: Bărbat găsit carbonizat.

În urma unui incendiu, un bărbat a fost găsit carbonizat într-un apartament de la etajul 1 al blocului 2 de pe strada Grigore Tocilescu din cartierul piteștean Războieni, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90