New Profesional Consult 930 x 122

112

URGENȚĂ LA 112

Urgență la 112. Pe data de 11 februarie în Europa este marcată anual ziua numărului unic de urgenţă 112, dată instituită în anul 2009 şi dedicată creşterii gradului de conştientizare la nivel comunitar a importanţei acestui serviciu destinat cetăţenilor.

Citiți și: Gestul care te poate lăsa fără permis!

În acest sens, statele membre ale Uniunii Europene organizează manifestări de comunicare şi alte tipuri de evenimente pentru promovarea numărului unic de urgenţă 112 în rândul cetăţenilor comunitari.

În mod alarmant, mai puţin de jumătate din cetăţenii europeni au cunoştinţă de existenţa acestui serviciu şi îl folosesc în caz de urgenţă. Ziua europeană a numărului unic de urgenţă 112 reprezintă cea mai bună oportunitate de a informa cetăţenii asupra situaţiilor care fac obiectul apelării numărului unic de urgenţă şi ce anume trebuie să facă într-o situaţie specifică.

Citiți și: Nu faceți aceste lucruri! Sancțiunile sunt drastice

Numărul unic de urgențe 112 este disponibil și în România. Nici în țara noastră nu știe toată lumea de existența acestui număr de telefon care poate salva vieți. Este, așadar, o urgență informarea cetățenilor. Totul pornește de la educație până la urmă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90