Donaris 930 x 122

furt

URMĂRIRE CU FOCURI DE ARMĂ ÎN MERIȘANI

Doi tineri din comuna argeșeană Merişani bănuiţi că ar fi sustras produse petroliere au fost depistaţi noaptea trecută de poliţişti.

Citiți și: Spectacol de hoție la Argeș Mall! Puștiul maestru care a uimit securitatea!

În timp ce se aflau în patrulare în Merişani, în zona intersecţiei Malul Vânăt, polițiștii din Bascov au dat de urma unui autoturism care le-a creat suspiciuni.

Șoferul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, încercând să se sustragă controlului. Deoarece existau indicii temeinice că mașina a fost folosită la comiterea de infracţiuni, pentru oprirea conducătorului auto poliţiştii au tras 6 focuri de armă, după efectuarea somaţiei legale. Abia atunci șoferul a oprit.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

În autoturism a fost găsită cantitatea de 540 de litri de produs petrolier, în mai multe canistre, furată dintr-un parc petrolier din Merişani.

Indivizii din autoturism, doi tineri de 26 și 17 ani, ambii din Merişani, au fost conduşi la Poliţia Bascov, fiind acuzați de furt calificat. (Foto 2: Poliția Română)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3