930×122 CAPRA 5

politia arges

CATUSE_LA_MAINI

URMĂRIT GENERAL, PRINS ÎN PITEȘTI DE POLIȚIE CU SPRIJIN DE LA SRI

Azi, chiar de Ziua Poliției Române, Serviciul de Investigații Criminale Argeș a făcut o „captură” importantă.

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Cu sprijinul Serviciului Român de Informații Argeș și al Serviciului Operațiuni Speciale Pitești, a fost găsit în Pitești un urmărit general. Potrivit Poliției Argeș, bărbatul, un piteștean în vârstă de 40 de ani, se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea. Mai exact, are de stat în pușcărie 6 ani și 6 luni pentru infracțiuni economice. De asemenea, conform aceleiași surse, individul se sustrăgea și urmăririi penale în mai multe dosare aflate pe „rolul” Serviciului de Investigarea Fraudelor Argeș. Persoana a fost reținută și dusă în arestul Poliției județene, urmând ca ulterior să ajungă în penitenciar.

„Captura” a avut loc chiar de Ziua Poliției, aniversată așa cum se cuvine și în Pitești. La orele prânzului polițiști și autovehicule ale instituției au defilat prin centrul orașului, pe Strada Mare, până în Piața „Vasile Milea”. Cei mai încântați de acțiunea Poliției au fost copiii (foto 2).

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3