New Profesional Consult 930 x 122

atac

URŞII AU DAT ATACUL!

Urşii au dat atacul! În judeţul Argeş s-a constatat în acest an o creştere a numărului de atacuri ale urşilor şi mistreţilor în gospodării şi la culturile agricole.

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Conform Gărzii Forestiere Argeş, în 2016 au fost făcute 17 comisii privind pagubele produse de urşi. Au fost omorâte sau rănite 15 animale domestice şi au fost avariate două maşini. Pe lângă vânătoarea controlată, o metodă de a combate atacurile urşilor este aceea a relocării animelelor sălbatice.

În ceea ce priveşte mistreţii, au fost constatate 10 atacuri ale acestora. Specialiştii susţin că numărul mistreţilor s-a dublat în Argeş faţă de anul 2015, motiv pentru care a fost aprobată o cotă de „recoltare” (adică de vânătoare) a 813 exemplare în tot judeţul.

Citiți și: Pericol de moarte! Atacurile urșilor, din ce în ce mai dese!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3