EcoMoto 930×122

consiliul judetean

SIGLA_USL_ARGES

USL A MURIT, TRĂIASCĂ USL! ELECTORATUL NU MAI ÎNȚELEGE NIMIC!

Pesedimea a decis să-l păstreze pe Constantin Polexe (PNL) în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș. Mai mult decât atât, celălalt vicepreședinte va fi de la PSD. Anunțul îl face deputatul social-democrat Mircea Drăghici. Cu alte cuvinte, în Consiliul Județean Argeș USL trăiește.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Decizia are, însă, darul să-i irite pe conservatori, care, inclusiv prin vocea lui Daniel Constantin, au cerut ca o funcție de vicepreședinte al Consiliului Județean să le revină lor. Și PP-DD, care de curând a bătut palma cu „ciocoimea” de la PSD, își dorea un post de vice în condițiile în care se aștepta fireasca înlocuire a lui Polexe.

Pe cale de consecință, situația politică din Argeș devine de-a dreptul comică și de neînțeles pentru electoratul și așa confuz din cauza mutărilor politice bezmetice din ultimele luni. PSD și PNL nu mai sunt împreună la centru, liderii lor de la București se rățoiesc unii la alții, dar formează în continuare o majoritate în Consiliul Județean Argeș. În plus, Iani Popa, liderul penelimii argeșene, îi atacă, de ochii lumii, pe PSD-iști, dar, iată, în județ cele două partide colaborează. Amintim că un post de vicepreședinte la CJ este încă vacant după ce precedentul ocupant al funcției, Florin Tecău (PSD), a fost ales președinte al instituției.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3