Donaris 930 x 122

autobuz

VĂ PLACE CUM ARATĂ STAȚIILE DE AUTOBUZ DIN PITEȘTI?

Stațiile de autobuz sunt și ele o carte de vizită pentru oraș și comunitate.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

În Pitești unele dintre ele arată rău. Este și cazul stației de la Spitalul Militar, din cartierul Nord. Înainte de toate, carcasa din tablă pare decupată din perioada comunistă, de un albastru îndoielnic și deloc vesel. Structura nu are nimic în comun cu zona din punct de vedere peisagistic.

Pe de altă parte, stația este înțesată cu afișe, unele întregi, altele rupte. În plus, pe caldarâm sunt aruncate mucuri de țigară.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Evident că vina le aparține și nesimțiților care fac mizerie, și ne referim inclusiv la căpiații care lipesc afișe în stațiile de autobuz, și care, din păcate, nu sunt prinși și luați la rost de polițiștii locali.

Pentru carcasa ca de film de groază turnat în Belarus vina este, însă, a Primăriei. Cred că indicat ar fi ca municipalitatea să mai investească ceva bani și în modernizarea stațiilor de autobuz din oraș, nu doar în pavele și dale.

Dumneavoastră, cititorii noștri, ce părere aveți? Vă place cum arată stațiile de autobuz din Pitești?

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90