Donaris 930 x 122

pod

VAI DE CAPUL NOSTRU! PODUL DIN POIANA LACULUI „ZACE” PRĂBUȘIT!

În numai patru zile japonezii au refăcut o autostradă grav avariată de un cutremur de mare magnitudine. Cât credeți că le-ar fi luat să repare un biet pod de genul celui din Poiana Lacului prăbușit în seara zilei de 28 mai?

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Pentru că suntem în România, însă, refacerea unui „mizilic” de pod durează luni sau poate ani. Cert este că până la această oră lucrările nici măcar nu au început. Prin urmare, drumul este în continuare închis. Și anticipăm că așa va rămâne o lungă perioadă de timp de acum înainte. Ne vom interesa la autorități și vă vom informa cât de curând când vor începe și când se vor încheia lucrările.

Amintim că pe 28 iunie, aproape de miezul nopții, pe drumul național 67 B, la km 175+900, structura de rezistență a podului de peste pârâul Teleormănel, situat la intrarea dinspre Piteşti în comuna Poiana Lacului, a cedat. Podul a devenit impracticabil, iar circulația rutieră a fost deviată pe rute ocolitoare.

Citiți și: Rută nouă de la Pitești spre o comună foarte importantă! Acum s-a anunțat

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90