930×122 CAPRA 5

meteorologie

VESTE DE LA METEOROLOGI. CÂND REVIN PLOILE

Veste de la meteorologi. Când revin ploile. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat astăzi estimările de vreme pentru perioada 29 mai – 11 iunie 2017.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Cum va fi vremea în regiunea Muntenia și în județul Argeș în următoarele două săptămâni?

Potrivit ANM, temperatura aerului va crește până la începutul lunii iunie, apoi va marca o scădere.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

În această săptămână vremea va fi deosebit de caldă. În medie, vor fi maxime diurne cuprinse între 25 și 29 de grade și minime nocturne între 10 și 15 grade.

Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, regimul termic va fi relativ staționar, cu valori apropiate de cele normale ale perioadei. În medie, vor fi maxime de 26…27 de grade și minime de 11…13 grade, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Când vor reveni ploile? Conform estimărilor de vreme date azi publicității de ANM, manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala cu probabilitate mai mare în perioadele 1-3 iunie și 5-7 iunie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90