New Profesional Consult 930 x 122

cod galben

VEȘTI DE ULTIMĂ ORĂ DE LA METEOROLOGI

Vești de ultimă oră de la meteorologi. Avertizările cod galben și cod portocaliu de instabilitate atmosferică și ploi au fost prelungite astăzi de Administrația Națională de Meteorologie. Codul galben vizează și extremitatea nordică a județului Argeș.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 25 iulie, ora 12:30 – 26 iulie 2018, ora 23. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată și cantități importante de apă.

Citiți și: Iarna nu ne dă pace! Argeșul este sub cod galben!

În intervalul de timp menționat, îndeosebi în regiunile estice și sud-estice și în zona Carpaților Orientali și Meridionali, mai ales în cursul după-amiezilor și la începutul nopților, vor fi averse, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului care vor lua izolat aspect de vijelie.

Prin acumulare sau în perioade scurte de timp, se vor înregistra cantități de apă de peste 20…25 l/mp și pe arii restrânse de 40…50 l/mp.

COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate: 25 iulie, ora 12:30 – 25 iulie 2018, ora 21. Fenomene vizate: ploi abundente.

În Dobrogea vor fi intervale de timp în care va ploua abundent și se vor acumula local cantități de apă de 40…50 l/mp și izolat de 70…80 l/mp.

Notă: Instabilitatea atmosferică se va menține accentuată până la sfârșitul acestei săptămâni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3