EcoMoto 930×122

furtuni

VEȘTI PROASTE DE LA METEOROLOGI

Vești proaste de la meteorologi. După furtuni, în Argeș vremea s-a răcit și va continua să se răcească.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Administrația Națională de Meteorologie a emis cu puțin timp în urmă o informare prin care anunță răcire a vremii și intensificări temporare ale vântului. Informarea este valabilă de astăzi, de la ora 10, și până pe 22 septembrie 2017, la ora 22.

În intervalul de timp menționat, precizează meteorologii, vremea va continua să se răcească în toată țara, devenind rece pentru această perioadă, cu precădere în regiunile intracarpatice, acolo unde valorile maxime ale temperaturii aerului se vor situa, în general, între 14 și 18 grade. În zona montană înaltă, trecător, precipitațiile vor fi mixte.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Temporar se vor semnala intensificări ale vântului, în special în sudul teritoriului și în zona de munte, cu viteze la rafală de 45…55 km pe oră. 

Îndeosebi în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și Moldova va mai ploua, dar numai pe arii restrânse se vor cumula peste 15…20 l/mp.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, la ora 9 în zona montană înaltă a județului Argeș (la peste 2.000 de metri altitudine) se înregistrau sub 2 grade Celsius.

În Pitești erau doar 10,7 grade, în Curtea de Argeș 11,7 grade, în Câmpulung Muscel 10,8, în Dedulești-Morărești 9,2, iar în Stolnici 11,2 grade.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3