930×122 CAPRA 5

Arges

ninsoare_13feb

VEZI CUM AU DEBUTAT ÎN ARGEȘ CODUL PORTOCALIU ȘI CODUL GALBEN DE VISCOL!

La ora 6 jumătatea de sud a județului Argeș a intrat sub cod portocaliu de viscol, iar jumătatea de nord, sub cod galben.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Deocamdată, în Pitești ninge liniștit, fără viscol. La ora 8 stratul de zăpadă măsura 39 de centimetri, iar temperatura aerului era de minus 4, 2 grade.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, ninge și în Curtea de Argeș, acolo unde la ora 8 stratul de zăpadă măsura 42 de centimetri, iar termometrele indicau minus 4, 6 grade. În Câmpulung Muscel erau minus 5, 7 grade, cu cer acoperit, dar fără ninsoare la ora 8. Stratul de zăpadă măsura 26 de centimetri. Cel mai mare strat de zăpadă din țară este în munții Făgăraș, la peste 2.000 de metri altitudine. Stația meteo de la Bâlea Lac a înregistrat la ora 8 un strat de zăpadă de 144 de centimetri. Ningea și la munte, iar temperatura aerului era de minus 8, 6 grade. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90