Donaris 930 x 122

craciun

PROGNOZA_METEO

VEZI CUM VA FI VREMEA DE CRĂCIUN ȘI REVELION!

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat astăzi estimările de temperaturi și de precipitații pentru perioada 23 decembrie 2013-5 ianuarie 2014.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii estimează că până joi, 26 decembrie, temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 5 grade Celsius, ușor peste media obișnuită pentru această perioadă a anului. Mai mult decât atât: vineri, 27 decembrie, maximele vor înregistra o creștere cu circa 3 grade, vremea devenind cu mult mai caldă decât ar fi normal pentru această dată calendaristică. Vom avea parte, așadar, de un Crăciun… primăvăratic.

În intervalul 28-30 decembrie valorile termice vor fi, totuși, într-o ușoară scădere, coborând spre valori medii de 4 grade. Această medie se va menține și în primele zile ale noului an, până în jurul datei de 5 ianuarie. În ceea ce privește temperaturile minime, acestea se vor afla în creștere până pe 27 decembrie (aproximativ 2 grade). Apoi vor scădea cu circa 3 grade. Primele nopți din noul an, inclusiv noaptea de Revelion, vor fi cu temperaturi negative, cu minime de minus 3, minus 2 grade.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Cât despre precipitații, nicio picătură! Nici de Crăciun, nici de Revelion! De ninsori, nici vorbă! Meteorologii spun că doar local va ploua neînsemnat cantitativ în perioada 26-28 decembrie. Ulterior, la începutul noului an 2014 probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în general redusă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90