Donaris 930 x 122

constantin

VICTOR PONTA ȘI DANIEL CONSTANTIN FAC REVELIONUL ÎMPREUNĂ

Președintele PSD, Victor Ponta, și omologul său de la Partidul Conservator, Daniel Constantin, se conturează tot mai mult ca un tandem politic.

Citiți și: Argeș. Nenorocire în noaptea de Anul Nou! Le-a luat foc casa

Însă nu doar relația politică și pe linie guvernamentală dintre cei doi este una excelentă. Și în plan personal premierul și ministrul Agriculturii, totodată deputat de Pitești, se înțeleg foarte bine. Ponta, Constantin și familiile lor au petrecut împreună a doua zi a Crăciunului (foto 1) și urmează ca tot împreună să facă și Revelionul. Cei doi, alături de soțiile și copiii lor, vor întâmpina noul an în județul Sibiu.

De altfel, Victor Ponta și Daniel Constantin se află deja în județul învecinat cu Argeșul. Astăzi au fost în comuna Jina, acolo unde s-au întâlnit cu… Ghiță ciobanul (devenit celebru în țară grație reclamelor la o companie de telefonie mobilă) și cu primarul localității, Iancu Beschiu. Pe contul de Facebook al lui Constantin au fost postate fotografii de la această întâlnire (foto 2 și 3).

Citiți și: Tensiune maximă în centrul Piteștiului. Poliția e acolo!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90