(VIDEO) ACCIDENT - TIR BLOCAT | ePitesti
Toyota 930 x 122

accident

(VIDEO) ACCIDENT – TIR BLOCAT

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 11 pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 100+500, circulaţia a fost din nou restricţionată pe prima bandă, autovehiculele fiind redirecţionate pe banda numărul doi. În intervalele orare 9:15 – 9:19, 9:37 – 9:49 și 10:18 – 10:30, traficul rutier a fost întrerupt pentru ridicarea TIR-ului care rămăsese imobilizat pe banda de urgenţă şi parţial pe prima bandă, după ce a derapat în această dimineaţă.

Citiți și: UPDATE: ACCIDENT LA PODUL VIILOR

Accidente: mașini derapate. Ce anunță Poliția. Vremea și viteza neadaptată la condițiile meteorologice au condus în această dimineață la producerea mai multor accidente rutiere.

Pe raza comunei Dârmănești (satul Piscani), în jurul orei 5, două autoturisme (Logan și Skoda) au intrat în coliziune după ce au derapat, accidentul soldându-se cu trei răniți. O femeie de 37 de ani și o fetiță de 10 ani, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial, au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD din Mioveni venit la fața locului. Ulterior, au fost transportate cu ambulanța la spital.

Citiți și: ACUM: ACCIDENT. SPULBERATĂ DE TREN

Pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, un autotren cu număr de Argeș a derapat la kilometrul 100+500, rămânând imobilizat pe banda de urgenţă şi parţial pe prima bandă (video și foto). Zona a fost semnalizată, urmând ca TIR-ul să fie tractat. Tot pe A1 și tot pe sensul de mers către Capitală, la km 67, un autoturism Logan s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Nu sunt semnalate alte drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere sau a vremii nefavorabile, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române. Ninge în centrul, dar mai ales în zona de sud a ţării (în judeţele Argeș, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Prahova, Dâmboviţa, Călăraşi, Ialomiţa și Ilfov şi în municipiul Bucureşti), iar circulația auto se desfăşoară în condiţii de iarnă. „Atenţie în primul rând pe autostrăzile A1, A2 şi A3!”, avertizează Centrul Infotrafic al Poliției Române. Detalii despre vreme, AICI. (Foto: Arhivă)

Grant Salon 555×222
Dr. Vuta 570×90
Dr. Vuta 270×300
Posada 270×300
Sunrise 270×300