930 x122 grota rece

bradu drum sosea

Video: Alt drum județean important – ”praf și pulbere”! CJ Argeș doarme, ca de obicei!

Alt drum județean important – ”praf și pulbere”! CJ Argeș doarme, ca de obicei!

În ultima vreme, în Argeș au fost proteste publice ale cetățenilor cu privire la starea unor drumuri, așa cum ar fi cel care trece prin Oarja spre sudul județului (detalii AICI – Protest pentru drumuri în Argeş).

Nu ar fi de mirare ca și locuitorii din comuna Bradu să își exprime nemulțumirea față de starea în care se află drumul județean 659 care traversează localitatea, de la Târgul Săptămânal până spre Costești. Drumul este „zob”, cum se spune: gropi, cu văluriri, fără rigole, fără marcaje – un coșmar, mai ales pe timp de noapte!

 

 

Consiliul Judeţean Argeş este condus din 2020 de Ion Mînzînă (preşedinte, foto 1), alături de vicepreşedinţii Adrian Bughiu (foto 2) şi Marius Nicolaescu (foto 3), toți de la PSD.

 

Consiliul Județean administrează acest drum și tot CJ ar trebui să îl repare. Bradu este una dintre cele mai mari localități din Argeș și cu unul dintre cele mai ridicate ritmuri de dezvoltare, așa că este păcat de eforturile administrației locale din Bradu care modernizează continuu infrastructura pe care o are comuna!

Am luat legătura cu purtătorul de cuvânt al CJ Argeș, Camelia Juganu, cu privire la această situație, aceasta declarându-ne: ”Drumul județean DJ 659 se află în programul de întreținere și reparații al Regiei Județene de Drumuri. Până acum s-a intervenit pe acest drum, reparații asfaltice, de la Bradu (barieră) până în Ștefan cel Mare (40KM), iar în 2 săptămâni vor începe lucrările și pe porțiunea de drum Bradu – Pitești. Se estimează că lucrările vor dura cam 2 săptămâni, în funcție de condițiile meteo.”.

DAN STROE (FOTO), PRIMARUL LOCALITĂȚII BRADU – ARE SOLUȚIA

Primarul comunei Bradu, Dan Stroe, ne-a declarat că are o soluție în acest caz: la anul va prelua drumul de la Consiliul Județean pentru a-l reabilita cu fonduri de la bugetul local. Conform legii, autoritățile nu pot investi în obiective care nu le aparțin sau care nu sunt date în administrare.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Mihnea spune:

    Stați și dormiți argeseni!Astia fura banii de drumuri și investiții de 30 de ani și voi tot votați PSD!Ce or fi făcut ăștia de atâți ani nu știu, dacă poate cineva sa îmi dea un exemplu in afara de spitalul de la Mioveni v-as fi recunoscator!

  • COSTACHE ANGEL spune:

    Urgenta Spital Judetean si Spital Pediatrie,renovare Spital Bradet,aparatura ultima generatie spitale Arges.Anul 2021 buget CJ Arges 400 miliarde mai putin ca in 2020 in contextul in care CJ Arges administreaza 9 spitale.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA