930 x122 grota rece

duster

(VIDEO) DACIA DUSTER PE TRASEU OFF-ROAD: SE RĂSTOARNĂ SAU NU?

Membri ai Duster Cool Travels au pornit într-o aventură în off-road cu Dacia. Dar o mica greșeală a celui aflat la volan putea provoca un dezastru de proporții.

Duster-ul a urcat fără emoții pe cărarea cu pământ moale. I-au pus însă mici probleme șanțurile neregulate create de alte vehicule care au străbătut aceeași rută înaintea SUV-ului românesc. Dar și pe acestea le-a trecut cu bine, pentru că pietrele mici din noroi l-au ajutat să-și recapete aderența.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Dacia Duster a sfidat obstacolele ieșite în cale și părea că totul merge bine. Dar se îndrepta vertiginos către o capcană.

Citiți și: Un nou autoturism marca Dacia, surprins în teste

Cei din echipa Duster Cool Travels știu că mașina lor a fost foarte aproape de a se răsturna. Experiența și norocul i-au ajutat să se întoarcă acasă cu bine, cu SUV-ul întreg. Cei de la Duster Cool Travels s-au aflat într-un impas asemănător în urmă cu patru luni, în timpul unei coborâri pe un traseu care părea să fie simplu.

Atunci nimeni din echipă nu și-au dat seama că partea dreaptă a mașinii pierde aderență și o ia la vale. „A fost de departe cel mai intens moment trăit în off-road”, povestea atunci cel aflat la volan.

Dacia Duster pusă la grea încercări pe drumuri grele este pusă în mișcare e motorul 1.5 dCi cu 115 cai putere, cuplat la o transmisie manuală și la un sistem de tracțiune integral 4WD.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3