New Profesional Consult 930 x 122

bratianu

(VIDEO) ELEVI ÎN PERICOL! CE FACE PRIMĂRIA?

Elevi în pericol! De ani și ani de zile, o problemă rămâne nerezolvată în Pitești: lipsa semaforizării trecerilor de pietoni din dreptul colegiilor ”I.C. Brătianu”, de pe strada Armand Călinescu, și ”Zinca Golescu”, de pe strada Egalității, instituții de învățământ cu un număr mare de elevi. Pericolul ca elevi, dar și profesori sau alți angajați ai celor două colegii să devină victime ale unor accidente rutiere este în continuare ridicat.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Acum aproximativ trei ani, Comitetul de părinți de la ”Brătianu” a adresat Primăriei Pitești un memoriu prin care cerea semaforizare (exemplu, AICI). În anul 2014 trei angajați de la ”I.C. Brătianu” au fost loviți pe trecerea de pietoni din fața liceului (detalii, AICI). Un alt incident a avut loc în luna octombrie a anului trecut. ePitești a semnalat și semnalează în continuare această problemă. Repetiția este mama învățăturii, nu-i așa? De ce nu învață și Primăria?

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Poliția Locală Pitești are agenți care, la orele de vârf ale zilei, atunci când elevii ies sau intră la cursuri, ar putea dirija circulația rutieră în zonele respective, în cazul în care nu se dorește semaforizarea ca urmare a costurilor (nesemnificative în comparație cu viața unui om!). Soluții sunt, domnilor! De cât timp mai aveți nevoie pentru concretizarea lor?

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90