930X122 MAIA

Gentea

Video – Îndemn pentru primarul Gentea: Faceți terenuri de sport precum San Siro!

Video – Îndemn pentru primarul Gentea: Faceți terenuri de sport precum San Siro!

Citiți și: Gentea salută adoptarea OUG privind actualizarea prețurilor pentru contractele pe fonduri europene

Sportul și mișcarea înseamnă SĂNĂTATE!

Este sfârșitul lunii octombrie și sunt temperaturi scăzute, mai scăzute decât ar fi normal pentru această perioadă a anului, dar, cu toate acestea, mulți dintre piteșteni nu renunță la mișcarea în aer liber.

Citiți și: Gentea, veste mare pentru sportul piteștean!

O singură condiție importantă este necesară: să aibă și unde să facă mișcare!

Exemplul cel mai bun în acest sens este baza sportivă recent inaugurată de la fostul teren „San Siro”, o investiție care a durat mult, mult prea mult, dar care acum își arată roadele.

Și anume, cu mic, cu mare, oamenii din cartier vin aici să joace fotbal, să alerge, să se simtă bine. Aseară, în jurul orei 19:30, la numai 8 grade Celsius, pe teren erau copii și adulți care, în nocturnă, făceau mișcare.

 

 

Domnule primar Gentea, faceți astfel de baze sportive în toate cartierele municipiului! Sumele necesare nu sunt atât de mari, dar beneficiile pentru sănătatea copiilor și nu numai, mai ales în actualele condiții de pandemie, ar fi uriașe!

 

 

Nu vă cere nimeni acum, azi, dar într-un an – doi sunt convins că, dacă doriți acest lucru, puteți să faceți! Sunt convins că toți consilierii locali, fie că sunt de la PSD, PNL, USR sau PMP, sunt de acord, sunt convins că și dvs. sunteți! Și mai sunt convins că dacă vă apucați de la anul, să zic, nu va dura 7 ani cât a durat realizarea acestui teren!

 

 

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3