930X122 MAIA

actiune pompieri

Video – Pompieri în acțiune, blocați la bariera de la Bascov

Intervenție a pompierilor din Argeș, în această după amiază care au mers să stingă un incediu la o hala de producție de mobilă, de pe stradă Serelor din localitatea Bascov, de lângă Pitești.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

Aceștia au  fost nevoiți să ocolească prin pasaj pentru că șoseaua era  blocată de autoturisme care așteptau la barieră de la Bascov, pe drumul care face legătura între DN7 (Pitești – Vâlcea) și autostrada A1.

Barieră a stat 15 minute coborâtă pentru a trece trenul „Săgeata Albastră”, Pitești – Curtea de Argeș.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

 

Au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă cât și cu o autoscară. Au ars materiale folosite pentru constituirea obiectelor de mobilier,  o parte din acoperiș, peretele halei pe o suprafață totală de circa 50 mp, rumeguș și elementele combustibile ale unui exaustor.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic produs la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător, trasmite purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Ionuț Tunaru.

 

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3