NOR CURIER 930X122

craciun

(VIDEO) S-A DESCHIS! AVEM TÂRG DE CRĂCIUN!

S-a deschis! Avem Târg de Crăciun! În această seară s-a deschis Târgul de Crăciun din Mioveni, aflat la prima sa ediție. Târgul este amplasat pe platoul din Centrul Civic și va fi deschis până pe 30 decembrie 2016.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

În incinta Târgului, Moș Crăciun îi va aștepta pe copiii cuminți să stea la povești, zilnic între orele 18 şi 21, în casuţa lui magică. De asemenea, cei interesaţi îşi vor putea cumpăra din Târgul din centrul Mioveniului cadouri şi produse tradiţionale de Crăciun.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Pe 15, 16, 17 şi 18 decembrie vor fi spectacole cu artişti de marcă, programe artistice, momente de animaţie pentru copii şi multe alte surprize pentru toate vârstele. Astfel, Lidia Buble, Alina Eremia, Adrian Sână, Matteo, Adda, Emilia Ghinescu, Săndel și Aurora Mihai, Ingrid Lisaru, Johnny Bădulescu, Ștefania Vorovenci, Starfix, dar şi un cunoscut DJ care va mixa colinde vor participa la Târg. Spectacolele de pe 17 și 18 decembrie vor fi prezentate de Cătălin Măruță. (Video: Mihai Neacșu)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3