New Profesional Consult 930 x 122

covid

Video. “Ți-e frică să te vaccinezi? Vezi că nu mai lucrezi aici dacă nu o faci!”

Protest în Piața “Milea”: “Vaccinurile anti-Covid, un exemplu tipic de manipulare!”

Citiți și: Argeș. Oficial: Cazuri de COVID, oameni internați!

În Piața Vasile Milea din Pitești are loc în fiecare weekend un protest în care mesajul principal este: “Spune NU intimidării medicilor curajoși!”.

Practic, este vorba despre o acțiune de susținere a doctoriței Geanina Hagima, cea care a fost hărțuită de sistem după ce a vorbit public despre efectele negative ale vaccinurilor (mai ales anti-Covid) și ale tehnologiei 5G.

Citiți și: Atenție mare, părinți! Medicii avertizează ce trebuie să faceți

“În România s-a produs un glisaj de la consimțământul informat la consimțământul viciat.

Ajungeai să iei decizii uitându-te la televizor crezând că faci un lucru bun. Pentru că la televizor nu ți se dădeau toate informațiile despre reacții adverse, despre reacții autoimune…

În schimb, punând în balanță, ți se prezentau foarte mult efectele pozitive ale vaccinului anti-Covid. A fost o prezentare descentrată, un exemplu tipic de manipulare!”, a spus protestatarul.

 

Protestul este autorizat să aibă loc timp de o lună în Piața Vasile Milea din Pitești în fiecare weekend între orele 16:00 – 19:00.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • pcc spune:

    cati cretini, omg

  • Tiotragpcc spune:

    Cretini? De ce bossule, ca nu vrem sa ne vaccinam? Adică tu ești Ok ca te-ai vaccinat și poți la fel de bine sa mori, iar opoziția e nașpa?

  • ubicus spune:

    nu numai pentru asta. Cretinii sunt cretini pentru ca sunt cretini.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3