EcoMoto 930×122

220 km pe oră

(VIDEO) UN ȘOFER S-A FILMAT GONIND CU 220 DE KM PE ORĂ

Un șofer s-a filmat gonind cu 220 de km pe oră. Un tânăr în vârstă de 23 de ani din județul Dâmboviţa s-a filmat în timp ce mergea cu 220 de kilometri pe oră pe autostrada A1. Apoi a postat filmul pe pagina sa de Facebook, neştiind că acest lucru îl poate lăsa fără permisul de conducere auto, scrie Adevărul.ro.

Citiți și: Autostrada Pitești-București intră în reparații capitale! Se va întâmpla!

În goana sa pe autostrada Bucureşti – Piteşti, şoferul teribilist se arată chiar deranjat că alţi participanţi la trafic îi stau în cale, doar pentru că ei conduc regulamentar.

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

Individul a fost atenţionat de prietenii lui că ar fi bine să şteargă filmarea pentru a nu fi sancţionat de poliţişti, însă şoferul teribilist pare a fi mândru de fapta sa şi mai ales de maşina veche de 23 de ani, pe care şi-a cumpărat-o.

Chiar dacă a scăpat de radar pe autostradă, tânărul riscă acum să rămână fără permisul de conducere. Poliţia Rutieră se va sesiza în acest caz. (Sursă text: http://www.promotor.ro/)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3