930×122 CAPRA 5

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT CU AMBULANȚĂ PE GHEORGHE ȘINCAI, FEMEIE RĂNITĂ

UPDATE: Accidentul s-a produs din cauza șoferului ambulanței. Potrivit Poliției Argeș, șoferul, un piteștean, care conducea o autospecială Dacia dinspre strada Sfânta Vineri către strada Costache Negri, nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea”, ambulanța intrând în coliziune cu un autoturism Nissan. 

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Autoturismul era condus regulamentar dinspre strada Târgu din Vale către Calea Bucureşti de un șofer de 26 de ani din comuna Dârmăneşti. 

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un microbuz maxi-taxi, condus regulamentar din sens opus față de Nissan de un șofer de 51 de ani din orașul Ștefănești.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Femeia transportată la spital, pasageră pe bancheta din spate în Nissan, a suferit un traumatism cranio-cerebral minor. Are 41 de ani și este din Dârmănești.

Cu puține minute în urmă, un accident de circulație s-a produs pe strada Gheorghe Șincai din Pitești.

Conform primelor informații, în accident au fost implicate o ambulanță de tip break de la Spitalul Militar din Pitești și un autoturism.

O pasageră de pe bancheta din spate a autoturismului a fost rănită. A fost transportată la Spitalul Militar, chiar cu ambulanța implicată în accident.

Șoferul ambulanței va reveni la locul accidentului pentru continuarea cercetărilor. Vom reveni cu amănunte.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90