New Profesional Consult 930 x 122

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT CUMPLIT. DOUĂ FEMEI AU DECEDAT

UPDATE 7: Şoferul care conducea autoturismul în care se aflau cele trei femei însărcinate (toate trei, ca și șoferul, de etnie romă) are 70 de ani, este originar din Târgu Jiu, dar locuiește în județul Argeş. Acesta nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei către stânga, mașina sa intrând în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia era un bărbat de 28 de ani. 

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

În mașina șoferului vinovat se aflau 7 persoane (cele 3 femei însărcinate, cei doi copii de 4 și, respectiv, 6 ani, șoferul și încă un bărbat pe scaunul din dreapta față). 

UPDATE 6 (ORA 12:50): Două femei rănite grav în accident (ambele gravide) au murit la spital, informează Poliția Județeană. Aveau 28 și, respectiv, 45 de ani. Cea de 28 de ani era însărcinată în luna a opta. Fetușii nu au putut fi salvați. Conform sursei citate, încă o femeie, de 28 de ani, și ea gravidă, este grav rănită. Celelalte victime sunt rănite ușor. 

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

UPDATE 5 (ora 10:15): Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers. 

UPDATE 4: Victimele adulte au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, iar copiii (un băiețel de 4 ani și o fetiță de 6 ani, potrivit Poliției Argeș), care au scăpat cu răni ușoare (escoriații la picioare și mâini) la Spitalul de Pediatrie. 

UPDATE 3: Accident sever. Victime multiple. Femeie gravidă, în stop cardio-respirator. I se fac manevre de resuscitare. La fața locului intervin nu mai puțin de 6 ambulanțe (4 de la Serviciul Județean și 2 de la SMURD). O persoană este încarcerată. A ajuns și o autospecială pentru transport de victime multiple. 

https://www.youtube.com/watch?v=9FMgEu11jLo

UPDATE 2: Circulația rutieră în zonă este oprită. Accidentul s-ar fi produs pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei către stânga din partea șoferului autoturismului în care se aflau femeile însărcinate, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

UPDATE 1: Accident sever în Argeș. Femeie gravidă, în stop cardio-respirator. O femeie însărcinată în 8 luni rănită în accident se află în stop cardio-respirator. Alte două femei însărcinate rănite primesc îngrijiri medicale, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. 

Acum: Alt accident în Argeș. Copii răniți.

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 7 Pitești-Găești, la kilometrul 105+600 de metri, pe raza comunei argeșene Călinești. În accident au fost implicate două autoturisme, ne transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit primelor informații, accidentul s-ar fi soldat cu opt răniți (3 femei însărcinate, 3 bărbați și 2 copii). A fost trimisă o echipă de descarcerare. La fața locului vor ajunge și două autospeciale de pompieri, o ambulanță SMURD și o alta de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș. Vom reveni cu amănunte.

Amintim că un alt accident grav a avut loc în această dimineață, pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe raza satului Valea Ursului din comuna argeșeană Bascov (subiectul pe larg, AICI). (Sursă video și foto: ISU Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90