930×122 CAPRA 5

bradu

(VIDEO) UPDATE: EXPLOZIE ÎN BRADU. BĂRBAT RĂNIT

UPDATE: Explozie în Bradu. Bărbatul rănit, în vârstă de 38 de ani, a fost transportat la spital cu o ambulanță SMURD, având arsuri pe față și pe mâini. Inițial, bărbatul plecase către spital cu un vecin, cu un autoturism, însă pe drum a fost preluat de echipajul SMURD. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, au fost distruse fereastra bucătăriei și două uși de termopan din interior. Bărbatul ar fi uitat butelia deschisă, producându-se o acumulare de gaze. Explozia a avut loc în momentul în care bărbatul a aprins lumina. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

În urmă cu puțin timp, o butelie a explodat într-o casă aflat în construcție de pe strada Gheorghe Georgescu din comuna argeșeană Bradu. La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă și un altul cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, ambele din Pitești.

Citiți și: Argeș. Ce se întâmplă cu o șosea majoră care străbate șase localități!

Un bărbat a fost rănit. Explozia nu a fost urmată de incendiu. Vom reveni cu amănunte. (Foto și video: Mihai Neacșu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90