Donaris 930 x 122

ploi

VIN PLOILE! CITEȘTE PROGNOZA PENTRU AZI ȘI MÂINE!

Vremea se va înrăutăți în această seară spre miezul nopții în regiunea Muntenia și județul Argeș, anunță meteorologii. Cerul se va înnora și va începe să plouă. Cantitățile de apă vor depăși izolat 20 l/mp. În zona montană a județului, la peste 1.800 de metri altitudine, precipitațiile vor fi mixte: ploi și lapoviță. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale. Temperatura maximă a zilei se va situa în jurul valorii de 18 grade Celsius, în timp ce minima nopții de luni spre marți va fi de 10-11 grade.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Mâine vremea va fi rece și închisă, cu înnorări persistente și ploi pe arii extinse. Maximele zilei se vor încadra între 9 și 17 grade Celsius. Minimele nopții de marți spre miercuri vor coborî până la 5 grade.

La această oră în Pitești sunt puțin peste 6 grade Celsius, cu cer parțial noros. În Curtea de Argeș și în Câmpulung Muscel sunt 5 grade. La peste 2.000 de metri altitudine cerul este senin la această oră, iar termometrele indică 3 grade Celsius.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90