930X122 MAIA

adopţii

VINO ȘI TU LA TÂRGUL DE ADOPȚII!

Vino și tu la Târgul de adopții! Iubitorii de animale care vor să adopte un câine sunt așteptați duminică, 23 septembrie 2018, de la ora 16, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni.

Citiți și: Percheziții în Pitești și Mioveni. Mascații le-au spart ușa traficanților de droguri și i-au săltat

Câinii oferiţi spre adopţie sunt capturați de pe raza orașului Mioveni, sunt vaccinaţi și sterilizaţi și au microcipuri montate şi carnete de sănătate. Potenţialii proprietari pot lua câinii imediat, întrucât actele de adopţie pot fi întocmite pe loc.

Târgul de adopții va include și activități pentru copii: concursuri de desen, poezie, povești cu și despre animalele din viața noastră, premii pentru participanți, discuții cu un medic veterinar (care le va explica celor prezenți cum trebuie îngrijite animalele, importanța sterilizării și obligațiile legale pe care le au deținătorii de câini) și o demonstrație de dresaj canin (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Argeș: Servicii medicale de prevenție gratuite, la cabinetul medicului de familie

Toți cei care vor să adopte un câine o pot face și în afara Târgului de adopții, direct din adăpostul din cartierul Racovița, punctul Valea Popii (fosta rampă de gunoi, la circa 500 de metri de la baza pantei care urcă spre Institutul de Cercetări Nucleare, stânga pe drumul cu porţi metalice).

Număr de telefon: 0736.002.557.

Email: [email protected].

Program: luni-vineri între orele 7 și 15 și sâmbătă și duminică între 10 și 12.

Supernova_2022_christmas_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

New Profesional Consult 570×90