930×122 CAPRA 5

drumuri judetene

VISCOL ȘI ZĂPADĂ SPULBERATĂ ÎN ARGEȘ

Din cauza condițiilor meteorologice din ultimele 24 de ore, respectiv a ninsorilor și a intensificărilor de vânt, Regia Județeană de Drumuri Argeș a intervenit în nordul județului, în localitățile rurale Tigveni, Sălătrucu, Urluiești, Șuici, Mioarele și Lerești.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Au fost întâmpinate probleme în zona Valea Cheii și Ciocanu, acolo unde a viscolit toată noaptea, stratul de zăpadă atingând circa 20 de cm.

S-au montat panouri parazăpezi pe drumurile județene 703B (la Mârghia), 730 (la Ciocanu) și 679 (la Bârla).

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

În restul județului nu s-au semnalat probleme deosebite, utilajele Regiei Județene de Drumuri Argeș fiind pregătite să intervină cu lame pentru îndepărtarea stratului de zăpadă și cu material antiderapant.

Amintim că astăzi, până la ora 16, zona de nord, montană, a județului Argeș se află sub cod portocaliu de ninsori abundente. S-a depus strat de zăpadă consistent și sunt intensificări ale vântului, cu rafale temporare de 55…70 de km pe oră, care spulberă zăpada.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3