EcoMoto 930×122

autostrada

VITEZĂ AMEȚITOARE PE A 1! APROAPE 200 DE KM PE ORĂ!

În această dimineață, în jurul orei 9, polițiștii rutieri au oprit în trafic un tânăr în vârstă de 24 de ani din Curtea de Argeș pentru depășirea cu mult a limitei legale de viteză.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

S-a întâmplat pe autostrada București-Pitești, la kilometrul 56, pe sensul de mers către Pitești. Radarul l-a înregistrat cu 196 de km pe oră. Șoferul a fost amendat cu 810 lei. De asemenea, polițiștii i-au reținut permisul auto. Argeșeanul nu va mai avea dreptul să conducă pe drumurile publice în următoarele 90 de zile.

Amintim că până duminică, 24 august, Poliția Rutieră derulează o acțiune pentru depistarea vitezomanilor, cu radare amplasate în cascadă pe drumuri din întreaga țară. Acțiunea face parte dintr-un program european care se derulează simultan în toate țările membre ale Uniunii Europene. (Foto: Arhivă)

Citiți și: E gata! O nouă secțiune de autostradă, dată în folosință!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3