930 x122 grota rece

politia

VITEZĂ NEAȘTEPTAT DE MARE ÎN PITEȘTI. ȘOFER OPRIT DE POLIȚIE

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 19 spre 20 ianuarie 2018, polițiștii piteșteni și colegii lor de la secțiile urbane și rurale arondate Piteștiului au făcut un control de amploare. Au verificat peste 140 de autovehicule și au legitimat 173 de persoane.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Pentru diverse abateri, polițiștii au dat mai bine de 50 de amenzi, în valoare totală de 14.725 de lei, și au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 3 permise de conducere.

Totodată, au fost făcute verificări cu privire la modul de asigurare a pazei umane la 30 de puncte de lucru ale unor societăți comerciale.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Pe parcursul acțiunii, la care au participat și jandarmi, un șofer a fost oprit în trafic din cauza vitezei mari cu care circula. În timp ce conducea un autoturism pe strada Câmpulung, șoferul, un piteștean de 37 de ani, Ionuț R., a fost înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 103 km/h pe un tronson de drum pe care viteza maximă admisă este de 50 de km/h.

Conducătorul auto a fost amendat cu 1.305 lei. De asemenea, i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90