EcoMoto 930×122

elevi

VIZITĂ LA STAȚIA DE EPURARE (GALERIE FOTO)

Ziua Mondială a Pământului a fost sărbătorită și în acest an la Stația de Epurare Mioveni prin deschiderea porților pentru publicul larg. Peste 300 de vizitatori, de la preșcolari până la elevi de liceu, au avut astăzi ocazia să afle informații interesante despre procesele de potabilizare a apei şi de tratare a apelor uzate menajere.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

La deschiderea oficială a evenimentului au participat reprezentanţi ai Primăriei oraşului şi ai conducerii S.C S.Ed.C Mioveni.

Cu această ocazie, au fost premiați și cei 20 de elevi care au câștigat concursul de desene, eseuri, poezie şi fotografie intitulat „Importanța apei în natură și organism”. Câștigătorii au primit diplome, tricouri, şepci, cărţi şi alte materiale promoţionale. Cele mai bune lucrări au fost expuse în incinta Staţiei de Epurare. De asemenea, participanţii s-au putut bucura de o scenetă tematică prezentată de trupa de teatru „Clubul Veseliei” de la Centrul Cultural Mioveni.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Evenimentul a fost organizat de S.C S.Ed.C. Mioveni, în parteneriat cu Primăria Mioveni şi şcolile din oraș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90