EcoMoto 930×122

mioveni

    VOLUNTARII DIN MIOVENI, ÎN TABERE DE VACANȚĂ

    Voluntarii din Mioveni, în tabere de vacanță. Săptămâna trecută a fost una bogată în evenimente pentru tinerii din Mioveni.

    Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

    Patru dintre voluntarii ,,A.I.V. for Mioveni” au pornit singuri la drum către Deva, acolo unde au participat la Tabăra națională de prim ajutor. Tabăra a fost organizată de Ministerul Tineretului şi Sportului, prin DJST Hunedoara, la Centrul de Agrement pentru Tineri si Copii Căprioara, în perioada 22-27 august 2016.

    Dovedind implicare, seriozitate si responsabilitate, voluntarii din Mioveni au participat activ la cursuri, dar au legat şi prietenii trainice, de această dată cu tineri ardeleni. Au adus acasă un bagaj de cunoştinţe şi amintiri plăcute.

    Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

    O altă grupă de copii – voluntarii mai mici ai ,,A.I.V. for Mioveni” -, însoțiți de profesorul Anca Ilinca, și-au invitat prietenii și au participat în perioada 18-24 august la Tabara de meșteșuri de la Corbeni, organizată tot de Ministerul Tineretului și Sportului, prin DJST ARGEȘ. Aici au deprins tehnici diverse de pictură, sculptură şi valorificarea deșeurilor de hârtie. Profesorul Adriana Hoaghea, coordonatorul voluntarilor, declară că astfel de activități organizate pentru tineri sunt în măsură să îi motiveze și le oferă și prilejul de a învăța prin practică, dar și prin metode nonformale cunoștințe care nu se predau în școală. Participarea la astfel de activități este benefică pentru copii mai ales în perioada vacanței, atunci când timpul liber este la putere.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90