930×122 CAPRA 5

duster

VOLVO XC 90 VERSUS DACIA DUSTER 4X4

Volvo XC 90 versus Dacia Duster! Posesorii de Dacia Duster 4×4 care vor să plece în călătorii pe coclauri, dar se tem că mașina nu poate duce foarte mult, au acum dovada că mașina asta poate circula fără probleme și pe drumuri de țară. Canalul de YouTube Duster Cool Travels a făcut un test drive pe drumuri neasfaltate alături de un Volvo XC 90.

Citiți și: Dacia Duster, supusă unor teste extreme!

Chiar dacă mașinile sunt foarte diferite ca greutate, preț, motorizare, dotări și brand al cauciucurilor, cele două modele reușesc să ajungă acolo unde și-au propus șoferii. Volvo XC 90 are un motor de 2.9 litri cu 268 de CP, iar Dacia Duster un motor de doar 1.5 litri cu 115 CP.

Cele două reușesc să urce câteva pante noroioase, uneori cu ceva emoții.

Citiți și: Noua mașină de la Dacia! Imagini spion!

Partea mai palpitantă a testului se află după jumătatea clipului. Acolo, Duster și XC 90 intră pe o porțiune de drum unde noroiul este destul de mare.

Dacia Duster nu putem spune că poate fi un rival pe măsura SUV-ului Volvo, cu excepția unui singur aspect: prețul. Dacă un Duster 4×4 costă aproximativ 16.000 de euro, un Volvo XC 90 are un preț mult mai mare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90