New Profesional Consult 930 x 122

mai

PROGNOZA_METEO

VREME CAPRICIOASĂ! CITEȘTE ESTIMĂRILE METEO PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI!

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în regiunea Muntenia și în județul Argeș? Este o întrebare la care dă răspuns Administrația Națională de Meteorologie, care a comunicat estimările de vreme pentru perioada 28 aprilie-11 mai.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Potrivit sursei citate, în prima săptămână din acest interval vremea se va încălzi, maximele diurne urmând să atingă 23 de grade Celsius. Minimele nocturne vor fi cuprinse între 7 și 11 grade. Pe 5 și 6 mai, însă, regimul termic va avea o scădere, cu maxime în timpul zilei care nu vor mai depăși 16 grade Celsius. Și minimele nocturne vor scădea până la 7-8 grade. Ulterior, până la sfârșitul celei de a doua săptămâni, vremea se va încălzi din nou. Maximele vor urca până la 21-22 de grade.

În ceea ce privește precipitațiile, probabilitatea de ploi, dar slabe cantitativ, va fi mai ridicată pe 30 aprilie și 1 mai. Între 4 și 6 mai, estimează meteorologii, aria ploilor va fi mai extinsă, cu cantități moderate.

Citiți și: Temperaturi extreme: Schimbări majore ale vremii de 1 Mai și Paște!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90