New Profesional Consult 930 x 122

Arges

VREME DE TRICOU ÎN ARGEȘ – PROGNOZA METEO PE 2 SĂPTĂMÂNI

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (4-17 mai) au fost comunicate astăzi de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, ANM anunță că la începutul intervalului valorile termice vor fi în creştere, spre maxime diurne care vor atinge în aceste zile, în medie, 26 de grade Celsius şi minime nocturne de aproximativ 13 grade, caracterizând o vreme caldă pentru această perioadă.

Potrivit ANM, după data de 7 mai vor fi temperaturi în limite normale, cu maxime în jur de 22 de grade şi minime de 9-10 grade. Aceste temperaturi se vor menţine până spre finalul intervalului, cu menţiunea că în zilele de 11 şi 12 mai este posibilă o scădere uşoară a temperaturilor diurne, până la o medie regională de 20 de grade Celsius.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Pe 7 mai, anunță ANM, va crește probabilitatea de apariție a ploilor, izolat însemnate cantitativ. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată şi în a doua săptămână de prognoză.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90