930×122 CAPRA 5

încălzire

VREME DE VARĂ? CE ANUNȚĂ METEOROLOGII

Vreme de vară? Ce anunță meteorologii. Vremea se încălzește semnificativ, potrivit estimărilor comunicate în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) cu privire la perioada 1-14 mai 2017.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Conform estimărilor de vreme, în regiunea Muntenia și în județul Argeș vremea se va încălzi apreciabil pe parcursul primei săptămâni de prognoză (1-7 mai).

Sunt de așteptat valori termice cu mult peste cele normale la început de lună mai, cu medii ale maximelor de 23…27 de grade și ale minimelor de 8…12 grade, anunță ANM.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

O ușoară răcorire a vremii este posibilă în perioada 8-10 mai, atunci când temperaturile vor fi mai apropiate de cele climatologic specifice, cu valori diurne de 18…22 de grade și nocturne de 6…10 grade.

Apoi, până la sfârșitul intervalului de referință (adică până pe 14 mai), vremea ar urma din nou să se încălzească puternic. Temperaturile maxime vor atinge iar valori cu mult peste ce ar fi normal în prima jumătate a lunii mai., informează Administrația Națională de Meteorologie.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în intervalul 6-9 mai.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90