New Profesional Consult 930 x 122

meteorologie

VREME LA EXTREME ÎN ARGEȘ. METEOROLOGII ANUNȚĂ

Vreme la extreme în Argeș. Meteorologii anunță. În numai câteva zile, temperaturile în Argeș cresc de la -15 la +15 grade Celsius.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat astăzi estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (5-18 martie 2018) pentru regiunea Muntenia și județul Argeș.

Potrivit sursei citate, în prima săptămână a intervalului de prognoză procesul de încălzire a vremii (după gerul din urmă cu doar câteva zile) va determina înregistrarea unor temperaturi medii mai ridicate decât cele normale.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Astfel, media maximelor va crește de la valori de 3 grade în primele zile către 15…16 grade pe 11 și 12 martie, iar cea a minimelor, de la -8…-7 grade astăzi spre aproximativ 5 grade pe 12 martie, când vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă a anului.

A doua săptămână va debuta, totuși, cu o scădere ușoară a temperaturilor, urmând să se ajungă pe 14 martie către medii ale maximelor diurne de 12 grade și ale minimelor nocturne de 3 grade.

Ulterior, până pe 18 martie, vremea se va încălzi din nou, astfel încât maximele vor crește iar spre valori medii de 15…16 grade, iar minimele spre 4 grade.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în intervalul 5-8 martie și, din nou, între 11 și 15 martie 2018, conform estimărilor de vreme date azi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3