930 x122 grota rece

meteorologie

VREME NEOBIȘNUITĂ. ANUNȚUL FĂCUT DE METEOROLOGI

Vreme neobișnuită. Anunțul făcut de meteorologi. Vremea în acest weekend va fi deosebit de frumoasă, cu temperaturi maxime peste nivelul obișnuit pentru luna aprilie.

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

Mai ales în partea de sud a țării, pe alocuri maxima va depăși 25 de grade Celsius duminică, 22 aprilie 2018, o vreme cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă a anului.

Prognoza pentru astăzi, 21 aprilie 2018

Citiți și: În următoarele săptămâni se va întâmpla ceva surprinzător!

„Cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat la munte vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 25 de grade, cu cele mai scăzute valori pe Litoral, iar cele minime se vor situa între 2 şi 14 grade.

Dimineaţa şi noaptea în zonele joase izolat va fi ceaţă.”, informează Administrația Națională de Meteorologie, potrivit Mediafax.

Prognoza pentru mâine, 22 aprilie 2018

“În regiunile nordice, estice, centrale, precum şi la munte cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza şi seara, dar numai izolat se vor semnala ploi de scurtă durată. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin.

Vântul va sufla slab şi moderat, trecător cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 27 de grade, uşor mai ridicate în extremitatea sudică a teritoriului, iar cele minime se vor situa între 4 şi 15 grade.

Dimineaţa şi noaptea vor fi izolat condiţii de ceaţă, îndeosebi în depresiunile intra-montane.”, conform sursei citate de Mediafax.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90