Donaris 930 x 122

meteorologie

VREMEA AZI. CE ANUNȚĂ METEOROLOGII

Vremea azi. Ce anunță meteorologii. Astăzi, până la ora 21, urmează să se semnaleze instabilitate atmosferică și ploi însemnate cantitativ, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Citiți și: Argeș. S-a emis alertă meteo! Vine potopul!

În special în după-amiaza şi în primele ore ale serii de duminică, 14 mai 2017, vor mai exista perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, precum şi în regiunile centrale, nord-estice şi local în cele sudice ale țării.

Conform sursei citate. se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie, şi pe spaţii mici căderi de grindină.

Citiți și: Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 30…35 l/mp.

Administrația Națională de Meteorologie informează că la ora 12 în Pitești erau 22,6 grade Celsius, cu cer parțial noros. Alte temperaturi la ora 12: Curtea de Argeș 20,1 grade (cer senin), Câmpulung Muscel 16,5 (cer senin), Dedulești-Morărești 18,9 (cer senin) și Stolnici 22,7 grade Celsius. La munte, în zona înaltă, la ora 12 erau doar 3 grade și se semnala ceață.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3