New Profesional Consult 930 x 122

județul argeș

VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI – ESTIMĂRI METEO

Vremea în Argeș în următoarele 2 săptămâni – Estimări meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat astăzi publicității estimările de vreme pentru 9-22 decembrie 2019.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, estimările arată că cele două săptămâni vor debuta în zonele joase de relief cu temperaturi apropiate de cele normale pentru luna decembrie, dar în rest cu o vreme caldă pentru această perioadă a anului.

Valorile diurne se vor încadra în medie între 2 și 7 grade, iar cele nocturne vor fi în general ușor negative (între -1 grad și -2 grade).

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

După data de 13 decembrie vor fi temperaturi în creștere, care se vor situa peste cele climatologic specifice perioadei, cu un ecart mediu al maximelor de 6…12 grade, în timp ce minimele vor deveni ușor pozitive.

Regimul pluviometric va fi unul deficitar, probabilitatea pentru precipitații menținându-se în general redusă, cu excepția perioadei 12-14 decembrie, când va ploua local, conform sursei citate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90