NOR CURIER 930X122

Arges

VREMEA ÎN ARGEȘ LA ACEASTĂ ORĂ

După cum v-am informat, meteorologii au anunțat că în Argeș urmează ca vremea să se răcească din nou.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În zona montană înaltă a județului răcirea se face deja simțită. La 2.000 de metri altitudine, în munții Făgăraș, la ora 9 era viscol, iar termometrele indicau minus 7, 7 grade Celsius. Stratul de zăpadă măsura la ora 8 aproape 80 de centimetri.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), la ora 9 în Pitești temperatura aerului era de sub 1 grad, în Câmpulung Muscel de minus 1, 6 grade, în Curtea de Argeș de minus 2, 4, în Dedulești-Morărești de 1, 7, iar în Stolnici de 2, 3 grade. În toate localitățile amintite la ora 9 era cer senin, conform sursei citate. Excepție făcea Stolnici, unde se semnala ceață.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Amintim că, potrivit estimărilor de vreme comunicate luni de ANM, și în Argeș vremea va intra într-un proces de răcire accentuată, astfel încât în jurul datei de 18 ianuarie mediile diurne vor fi de aproximativ minus 5 grade, iar cele nocturne, de minus 9 grade. După această dată, însă, tendinţa va fi de încălzire treptată, iar către 24 ianuarie valorile termice se vor apropia de cele normale din punct de vedere climatologic: în jur de 0 grade ziua şi minus 4 până la minus 6 grade noaptea. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3