EcoMoto 930×122

meteorologie

VREMEA ÎN ARGEȘ. VESTE NEAȘTEPTATĂ DE LA METEOROLOGI

Vremea în Argeș. Veste neașteptată de la meteorologi. Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni, valabile până duminică, 3 iunie 2018, au fost date publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Vremea o ia razna! Fenomene de necrezut în această săptămână

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, meteorologii informează că temperatura aerului va crește, iar vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului.

Joi, 24 mai, maximele diurne vor atinge valori specifice verii: în medie regională, 28…29 de grade. Apoi vor marca o scădere treptată, până la 24…25 de grade duminică, 27 mai. După această dată, variațiile termice vor fi nesemnificative.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

Temperaturile minime nocturne au debutat cu o scădere, până la medii de 10…11 grade azi noapte. Până la sfârșitul acestei săptămâni, însă, vor fi în creștere, urmând să ajungă la 14….15 grade. După o scădere bruscă la valori de 12 grade luni, 28 mai, minimele nu vor mai avea variații importante.

În această săptămână va mai ploua, dar sporadic și cu totul izolat, însă pe parcursul celei de-a doua săptămâni ploi se vor semnala cu caracter local și aproape în fiecare zi, precizează Administrația Națională de Meteorologie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90