NOR CURIER 930X122

județul argeș

VREMEA ÎN JUDEȚUL ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Vremea în județul Argeș în următoarele 2 săptămâni. 25 noiembrie-8 decembrie 2019 este perioada în privința căreia Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat astăzi publicității cele mai recente estimări de vreme pentru regiunea Muntenia și județul Argeș.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Potrivit sursei citate, în intervalul 25-29 noiembrie vremea se va încălzi treptat, astfel încât temperaturile maxime vor ajunge, în medie, la 15 grade.

Începând din 30 noiembrie și până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila între 6 și 9 grade.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Minimele termice se vor situa, în medie, între 2 și 6 grade în prima săptămână, iar după data de 1 decembrie și până în ultima zi a intervalului de prognoză, între 0 și 3 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor, dar în general slabe cantitativ, va fi în creștere la începutul intervalului de prognoză și temporar după data de 28 noiembrie 2019, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3