NOR CURIER 930X122

meteorologie

VREMEA ÎN PITEȘTI ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Vremea în Pitești în următoarele 2 săptămâni. Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (până pe 29 aprilie 2018) au fost date publicității de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, inclusiv Piteștiul, potrivit sursei citate, temperaturile maxime diurne se vor încadra între 18 și 20 de grade Celsius până vineri, 20 aprilie.

La finalul acestei săptămâni va avea loc o încălzire a vremii, care va determina, duminică, 22 aprilie, maxime de până la 23 de grade.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Săptămâna viitoare regimul termic diurn va înregistra ușoare variații și se va concretiza prin valori medii cuprinse, în general, între 20 și 23 de grade, cu o tendință de scădere, spre 18 grade, la sfârșitul săptămânii.

Temperaturile minime vor avea mici variații pe parcursul celor două săptămâni de prognoză și se vor situa, în medie, între 6 și 9 grade, cu cele mai scăzute valori pe 21 aprilie și cu cele mai ridicate în jurul datei de 26 aprilie.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în jurul datei de 18 aprilie și, din nou, în intervalul de timp 24-29 aprilie, conform estimărilor de vreme comunicate de Administrația Națională de Meteorologie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3