Donaris 930 x 122

meteorologie

VREMEA NE SURPRINDE IAR. CE NE AȘTEAPTĂ

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (5-18 februarie 2018) au fost date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Vremea o ia razna! Fenomene de necrezut în această săptămână

Potrivit estimărilor, pe parcursul primei săptămâni de prognoză în regiunea Muntenia și în județul Argeș vremea va fi surprinzător de caldă față de normalul acestei perioade a anului.

Cele mai ridicate temperaturi maxime diurne se vor înregistra în jurul datei de 8 februarie, atunci când vor fi 10 grade Celsius.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

Minimele nocturne se vor ridica la circa 2 grade.

La finalul acestei săptămâni, valorile de temperatură diurnă se vor situa în jurul normelor climatologice, iar cele nocturne vor fi ușor mai ridicate față de norme.

Pe parcursul celei de a două saptămâni, temperaturile minime nu vor avea variații semnificative și se vor situa în jurul normelor perioadei, respectiv intre -4 și -2 grade.

Temperaturile maxime se vor menține relativ constante, în jurul a 2 grade, cu o ușoară tendință de creștere spre sfârșitul intervalului de prognoză.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în jurul datei de 7 februarie, precum și în intervalele de timp 9-11 și 13-14 februarie, iar pe 10 februarie cantitățile de apă vor fi mai însemnate, conform estimărilor de vreme anunțate azi de Administrația Națională de Meteorologie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3